Blog Widget by LinkWithin

Ah lan wasahlan.....

Google

Monday, 19 October 2009

uPdAtE.....




Salam ceria.... assalamualaikum...
apa khabar semua bloggers ??
aku ok saja..sihat alhamdulillah...
lama dah tak update blog ni...
rindu sangat nak update dan baca cerita bloggers yang lain..
nak buat macam mana.. sejak balik Malaysia ni..
sibuk memanjang...
ulang alik dari johor ke terengganu...
sekejap sangat rasa...dah sebulan lebih aku berada di tanah air tercinta... tak sempat mengadap lappy...
so nantikan cerita-cerita basi aku ya!!
(ada yang nak baca ke cerita basi aku ni ya??)
mmm nak bagitahu..sekarang ni...aku sendiri kat Malaysia..
hubby dah balik dan bekerja di Qatar...pada 17.10.2009 yang lalu..
aku , familyku serta cousinku menghantar hubby ke airport...
sedih juga.....tapi terpaksalah..
kerana aku ada misi yang perlu dilaksanakan..
jom tengok gambar-gambar yang ada...






1 beg saja....

check-in



bye-bye papa...

itu sahaja....


2 comments:

ummu masyita said...

waah..Johor-terengganu.Jauh tuu.tapi sesekali kan kita berjumpa kaun keluarga,masa sebeginilah kena ambil peluang kan..

bunga-bunga cinta said...

betul tu kak.. tp ada juga yang x sempat singgah..huhuhu