Blog Widget by LinkWithin

Ah lan wasahlan.....

Google

Friday, 29 January 2010

TURKIYE KEBAB @ Al~khor





Hubby halfday hari ini.. kami (aku & nina ) tak tahu nak masak apa dah..

kebetulan hubby rasa nak makan kat luar.. so apa lagi.. horeyylah..
lepas solat magrib kami keluar.. jalan kaki saja.. dekat dengan rumah..
hubby kata excercise sikit... hihihihi.... dalam 20 minit kami sampai ke destinasi..
sebelum keluar rumah kami decide dah nak mkn mc d..
tapi sampai je kat sana.. tukar selera pula..
hubby nak try kebab..











so aku ikut sajalah.. atan & nina pun setuju.. dah tengok menu.. kami pun naik ke tingkat atas cari tempat duduk & oder.. pening juga nak pilih.. yalah.. bukan kita tahu punkan..
yang aku tahu shawarma chicken je.. macam~macam jenis ayam & kambing.. begitu juga salad.

ha.. minuman pula sama juga di mana~mana.. air tin & mineral...
gambar dibawah ini adalah sejenis kopi orang turki..
ada 3 jenis lagi.. iaitu teh biasa , teh dengan daun pudina dan 1 lagi adalah laban..rasa laban ni masam~masam tau... macam tairu @ yogurt...



mmm.. kopi Turki masa mula~mula minum memang rasa tak sedap..
bila telan banyak kali.. rasa tak cukup pula..hihihi..
1 gelas kecil beharga QR 5... mahalkan ??...


restoran ni kira baru jugalah...
layanlah gambar~gambar ni ye..
jangan ada yang terliur sudah.. tak dapek den nolong!!
rasa makanan orang turki ni boleh tahanlah.. tapi tetap tak boleh lawan makanan kita kat Malaysia nung...












~~ kenyang dah...~~
total semua diatas adalah Qr 87




~~ posing~posing sikit..~~
~~singgah pula ke mc d.. beli mc flurry.. sejuk~sejuk makan ice krim !!~~

Ahlan wa sahlan.....


9 comments:

zureynee said...

salam...
kalau kat turkiye kat doha ni k.zu mkn ayam grill...dulu mmg x tahu mkn...lps 2 kali dtg mmg mkn ayam grill tu balut dgn roti yg dh ada sos tu ltk skli dgn bwg yg ada...pastu ngap mmg sedap gilerr...td tgk gmbr restoran dh teringat nk mkn kat sini...heheh...rugilh org mesia dtg qatar or stay in qatar x mkn...kalau kat al khor dh ada oklah jgk coz maybe bln 3 ni akak kena pindah sana......mcm best je kat alkhor...bye

bunga-bunga cinta said...

wassalam...
ahah kak.. sedap.. mmg rugi..
ooo ye ke akak nak pindah ke Al~khor ni..??
selamat datang kak... :)

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

45645646546565 said...

免費辣妹影音視訊聊天網
台灣kiss情色文學區
台灣媽媽精
色plus論壇
本土免費自拍影片
美女情色影片下載
性愛
試玩博彩
美腿情文學區

www.3wae.com said...

車貸利率車貸試算‎
汽車貸款增貸
銀行汽車貸款只要5分鐘
汽車增貸試算
銀行消費金融中心
汽車貸款專人為您服務
銀行原車融資貸款
車貸可以降息
中古車貸

做愛 said...

美美情文學區
龍筋保養油壓舒壓按摩
色080苗栗人聊天室
13支遊戲
情色影片線上免費看
最新手遊
視訊做愛
色080苗栗人聊天室
免費a片下載無碼

線上免費試看短片a片 said...

視訊做愛情人網
線上21點
手機撥打一對一視訊辣妹
a片女優激情視訊
男女交友聊天室
免費內衣清涼秀
線上老虎機
美女
貼身性感

a片影片 said...

辣妹影音頻道
九州線上
撲克遊戲
免費素人自拍
a片女星
寫真女郎AV貼片
做愛
online遊戲
a片a漫

www.77yum.com said...

成人卡通影片分享
免費正妹交友
台灣媽媽精
免費自拍圖片
聊天交友網愛
online遊戲
免費視訊脫衣視訊
a片免費看
亂倫俱樂部