Blog Widget by LinkWithin

Ah lan wasahlan.....

Google

Friday, 29 January 2010

TURKIYE KEBAB @ Al~khor





Hubby halfday hari ini.. kami (aku & nina ) tak tahu nak masak apa dah..

kebetulan hubby rasa nak makan kat luar.. so apa lagi.. horeyylah..
lepas solat magrib kami keluar.. jalan kaki saja.. dekat dengan rumah..
hubby kata excercise sikit... hihihihi.... dalam 20 minit kami sampai ke destinasi..
sebelum keluar rumah kami decide dah nak mkn mc d..
tapi sampai je kat sana.. tukar selera pula..
hubby nak try kebab..











so aku ikut sajalah.. atan & nina pun setuju.. dah tengok menu.. kami pun naik ke tingkat atas cari tempat duduk & oder.. pening juga nak pilih.. yalah.. bukan kita tahu punkan..
yang aku tahu shawarma chicken je.. macam~macam jenis ayam & kambing.. begitu juga salad.

ha.. minuman pula sama juga di mana~mana.. air tin & mineral...
gambar dibawah ini adalah sejenis kopi orang turki..
ada 3 jenis lagi.. iaitu teh biasa , teh dengan daun pudina dan 1 lagi adalah laban..rasa laban ni masam~masam tau... macam tairu @ yogurt...



mmm.. kopi Turki masa mula~mula minum memang rasa tak sedap..
bila telan banyak kali.. rasa tak cukup pula..hihihi..
1 gelas kecil beharga QR 5... mahalkan ??...


restoran ni kira baru jugalah...
layanlah gambar~gambar ni ye..
jangan ada yang terliur sudah.. tak dapek den nolong!!
rasa makanan orang turki ni boleh tahanlah.. tapi tetap tak boleh lawan makanan kita kat Malaysia nung...












~~ kenyang dah...~~
total semua diatas adalah Qr 87




~~ posing~posing sikit..~~
~~singgah pula ke mc d.. beli mc flurry.. sejuk~sejuk makan ice krim !!~~

Ahlan wa sahlan.....


3 comments:

zureynee said...

salam...
kalau kat turkiye kat doha ni k.zu mkn ayam grill...dulu mmg x tahu mkn...lps 2 kali dtg mmg mkn ayam grill tu balut dgn roti yg dh ada sos tu ltk skli dgn bwg yg ada...pastu ngap mmg sedap gilerr...td tgk gmbr restoran dh teringat nk mkn kat sini...heheh...rugilh org mesia dtg qatar or stay in qatar x mkn...kalau kat al khor dh ada oklah jgk coz maybe bln 3 ni akak kena pindah sana......mcm best je kat alkhor...bye

bunga-bunga cinta said...

wassalam...
ahah kak.. sedap.. mmg rugi..
ooo ye ke akak nak pindah ke Al~khor ni..??
selamat datang kak... :)

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室