Blog Widget by LinkWithin

Ah lan wasahlan.....

Google

Sunday, 30 November 2008

KUCING......

SI TOMOT...Meow...Meow...


Macam mana aku nak mula ekkk...kematu pale aku mikir nak share sesuatu...anyways...minggu nie ada perkara baru yang berlaku kat sini....Tomot... Meow.... Minggu lepas member hubby (En Harith) mintak tolong kami jagakan kucingnye.... (nama dia TOMOT).Mula2 serba salah jugak hubby aku nak jaga Tomot nie....
Maklumlah....aku nie takut skit ngan ....kucing "geli sebenarnya" hehehe....sejak kecil lagi aku geli ngan binatang...x kiralah binatang apa pun...Namun begitu...dah member hubby terpaksa balik malaysia, so relalah aku ngan hubby jaga si TOMOT...Masa mula2 sampai kat rumah nie....dia agak pemalu skit...x biasa kot ngan keadaan rumah...dia terus masuk bilik aku ngan bilik kak jue sidai kain pastu terus lepak bawah katil...sekarang kira bilik tu macam bilik dia pulak....lepas dia makan...boring2 dia masuk bilik balik....macam anak daralah TOMOT nie...tapi si TOMOT kucing jantan...maybe si TOMOT tak berapa selesa lagi...maklumlah baru lagikan??......
Dah 3 hari dia kat rumah aku...kira hari nie aku tengok dia banyak keluar dah...main2 kat ruang tamu...Akil ngan Azwan apa lagi....excited aku tengok nak pegang si TOMOT...satu lagi yang aku perasan si TOMOT nie,dia asyik pergi kat tepi tingkap...pastu pandang keluar...dalam hati aku berkata...mungkin si TOMOT nih tengah pikir...bilalah tuan die nak bawak die pulang...1-2 hari nie jugaklah aku asyik menjerit....Akil selalu pegang si TOMOT dan usik aku...aku apa lagi...menjeritlah.....hehehe....gelak sakan Akil....Cerita balik pasal si TOMOT.....Tuan dia tinggalkan 2 beg makanan dan 2 beg pasir,...Si TOMOT nie dalam pada pemalas dan bodoh...ada jugak sedikit kecerdikan...dia kencing dan berak dalam bekas khas...so x derlah pening pale aku.......kira terlatih jugaklah si TOMOT nie....kat bawah ada pic TOMOT untuk kita layan.......
Meow...meow...












2 comments:

Anonymous said...

Kasihan Tomot, bodoh benar dia ye.

Namun Tomot sering berbisik agar Allah memberkati dan membalas jasa baik 'sir-sir' dan 'madame-madame' juga anak-anak mereka yang bersusah payah menjaga dan memastikan dirinya dilindungi oleh insan-insan baik seperti puan milik blog ini.

Tomot juga sering mendoakan agar setiap niat baik dilimpahi dengan keberkatan di dalam amalan.

Terima kasih kerana menjaga Tomot dan bersedia meringankan kesukaran yang dihadapi oleh tuannya.

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室