Blog Widget by LinkWithin

Ah lan wasahlan.....

Google

Sunday, 9 May 2010

PiCNiC... @ Corniche Doha

Assalamualaikum..
lama dah tak update... bz melayan game kat facebook (fb) tu.. ngeh3..
ni cerita terbaru 2 ari lepas ( 7.05.2010 ).. rancang 2 minggu sebelum kejadian...
dalam masa menunggu tu.. macam~macam dah fikir.. jadi ke tidak jadi ke tidak..
sebab hubby bz betul sejak kebelakangan ini....
masa bagitahu hubby plan nak picnic..
hubby cakap.. tak tahu boleh cuti ke tidak...
sampai masa..aku tanya hubby lagi... ( nak juga realisasikan plan aku ni.. huhuhu )
hubby cakap boleh.. horreylah aku.. pastu melonjaklah..hihihi..
pastu prepare apa~apa makanan yang nak dibawa..
kami gerak dari rumah jam 2 petang..
tiba kat Corniche Doha..dalam jam 3 petang..

masa tu lenggang lagi.. parking pun senang..
layanlah pic kat bawah tu.. excited bebeno kami.... jadi juga akhirnya...
memang dah masuk musim panas.. tapi tak berapa panas...angin kuat betul... totally bestlah..






~ menu ~

kuey tiaw goreng , sandwich , popia & jus mangga...




dah sudah makan..kami jalan~jalan.. 1 jam juga kami lepak kat situ...
layan lagi...












pemandangan yang cantik.. banyak lagi pic.. malas nak upload.. hehehe...




macam biasalah.. terus beli barang dapur.. & shopping sikit~sikit.....



* lepas ni kita nak ke mana pula papa? *
macam~ macam dalam kepala ni... hehehe.. ;p



3 comments:

Anonymous said...

hehehe...kim..berapa bulan doh perut tu..ngeh..ngeh...

ummu said...

salam bestnya.jejalan mengeratkan silaturrahim

bunga-bunga cinta said...

anonymous~ hahaha...

ummu~ alhamdulillah.. ;)