Blog Widget by LinkWithin

Ah lan wasahlan.....

Google

Saturday, 10 April 2010

T.G.I FRIDAY`S di hari Jumaat



Assalamualaikum...
hai everybody...
dah lama tak berblog... sejak kebelakangan ini..
internet kat sini tak berapa elok..
tension juga...
tak boleh nak buat apa~apa..
so ni baru elok skit...
ye.... kami ke Villagio... macam biasa keluar untuk shopping...
dan beli keperluan harian secara pukal !! hihihi..
sebelum ke Villagio.. kami ke Landmark Mall... tak ada apa yang best kat situ..
sebab tak ada sale sangat pun... cuma hubby grab seluar dan sehelai t~shirt..GAP...

aku? oh.. tak ada yang sesuai.. ada yang dah aku berkenan tapi tak ada saiz...
saiz yang ada semua besar...(perasan dah kecik ke?? ngehngehngeh)
sesampai kami di Villagio.. terus ke TGI .. ramai betul makhluk Tuhan....
biasalah hari semua cuti..... tak ada tempat duduk yang kosong..
so kenalah tunggu dalam 10 ke 15 minit....
baru dapat duduk...
tengok menu , pilih~pilih... dan tunggu lagi...
huhuhu... sabar sajalah.. dekat satu jam kami tunggu... makan~makan.. borak~borak.. lama juga...




~~kawan hubby dan mr atan dari Malaysia... freelance kot...~~




~~aku dan dia~~




~kami~




~ atan & nina~




~akmal~




~~ kekenyangan.. total.. QR 300 ++~~

dah sudah makan.. bergambar lagi... dan terus sambung shopping..
tapi tak ada juga barang yang aku beli..

( frust aku.... lepas ni tak mahu dah pergi tempat makan yang ramai sangat orang dan tak semestinya yang ramai orang tuju tu makananya sedap.. renung~renungkan... hihihi )








* Tak puas jalan~jalan.. sebab nak kejar masa.. waaaa...
tapi tak apalah.. hubby happy aku pun happy..
dah lama hubby cari seluar pujaan hatinya itu...*

~~lepas ni nak cerita tentang Tomot pula...~~



2 comments: