Blog Widget by LinkWithin

Ah lan wasahlan.....

Google

Friday, 29 May 2009

tEriNgiN ???



Salam.... semua...

actually...
saja nak share ngan korang...
cm nilah org2 kt sini meniaga...
dorang sempoi je....
tgk r pic kt bwh ni....cukup brg & bhn...
dah bleh meniaga...siap bersila lg...
aku x sempat tye n rase lg mkanan ni..
*ramai org tgh Q...mls nak tgu lelame...snap2..amik video skit n chow...
tp yg aku npk die wat bancuhan tepung pastu buh atas kuali leper tu...
+sebiji telur dan sedikit mayo sapu kt atas tepung tu....
pastu dah kering bhn tu lipat 4 mcm dlm pic tu n siap..
tempat ni kat Al-Souq Waqif



~mcm apam balik kering kt mesia je...~



~yg ni...xtau ape bhn x sempat nak tgk....
mcm cucur @ jemput2 pn ye jgk...~


video


*~blom berkesempatan nak try kue ni...
next time ajak hubby g situ .....
blehlah aku bgtau ape rase kue tu yer...~*
pssst... ~ papa jom p mkn kue tu!!! ~


No comments: