Blog Widget by LinkWithin

Ah lan wasahlan.....

Google

Friday, 9 January 2009

SeLaMaT PuLaNg kE MaLAyAsIa.....KaK JuE N FaMiLy..

Malam nih, 10/01/2009 jam kol 1.15 pagi, kak jue N family (housemate aku) akan pulang ke Malaysia. Waktu aku menaip blog nih, kak jue baru jer sampai kat Doha International Airport. Rasa cepat sungguh masa berlalu...baru jer aku rasa sampai kat Qatar nih...tup...tup..kak jue dah nak balik...tapi kak jue kira lamalah duk kat sini...lebih kurang setahun lima bulan...hubby dia pulak..Mr. Rahim dah dua tahun x pulang ke Malaysia...aku dapat lihat dari riak muka diorang nih....perasaan exited nak balik kg (Perak).... mana tak nya....lebih dari 5 beg besar diaorang bawak balik....aku sempatlah snap berapa pic sebelum diaorang gerak...Akil ngan Ajuan anak kak jue yang memanggil aku ngan gelaran "ibu" pada mulanya ok maybe sebab budak 2orang nih ingat nak gi jalan2...biasanya kalau bab jalan2 nih....aku ikut join sekali...so malam nih hanya keluarga kak jue jer yang naik pick up (kereta) aku pulak berdiri sebelah kereta...n bila kereta start jalan... aku tengok muka akil.....anak kak jue yang agak rapat ngan aku ....(teman gaduh ngan bermanja) hehehhehe....macam sedih....tup...tup...selepas 1 jam diorang gerak, aku call kak jue....aku dengar dia nagis esak2...fooohhhh...ngan aku2 sekali rasa sedih...sampai tak leh cakap ngan aku bila aku suruh kak jue bagi handphone kat akil....anyway....selamat pulang kak jue...maaf kan yus kalau yus ada salah dan silap....jumpa nanti di malaysia....tunggu bulan dpn...Kalau korang nak tahu citer psl k.jue n family...korang singgah tgk blognyer @ cybermama.......





Kenangan terakhir ngan kak jue sebelum pulang ke Malaysia




Beg yang kak jue bawak pulang




Kat luar rumah sebelum gerak ke Airport